Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino (Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti)

Ingredienten:
Voor 2 personen

  • 200g spaghetti
  • 4 knoflook tenen geplet
  • 50ml extra virgin olive oil Isnardi
  • 2 rode chili pepertjes van pitjes ontdaan en fijn gesneden
  • Zout en verse zwarte peper toevoegen naar smaak.

Bereiding:
:5min › Kook:20min › Gereed in:25min

  1. Kook de spaghetti volgens de instructies. Neem en gebruik 2 eetlepels kookvocht.
  2. Fruit in een pan op lage temperatuur de knoflook in de Isnardi extra virgin olijfolie tot je een gouden glans ziet niet bruin. Voeg de chilies en de 2 eetlepels kookvocht toe. Voeg nu de spaghetti toe en breng het met zout en peper op smaak.Zorg ervoor dat de spaghetti bedekt is van alle kanten in de olijfolie(saus) en dat alles goed gecombineerd wordt.well combined. Serveer het gerecht met parmezaan of pecorino.

Rucola and Parma Ham Salad

Ingredienten:

  • 1 zak rucola sla
  • 100 g. Parma ham, gesneden in kleine reepjes
  • 10 ml extra virgin olive oil Isnardi
  • 10 ml Balsamico

Bereiding:

  1. Plaats Aragula op een groot plat bord
  2. Daarop rucola en parmaham
  3. Sprenkel Isnardi Olive oil en balsamic vinegar over de salade.